Tema: Insta360
View Single Post
Staro 04.05.2023., 22:07   #8
vacs
Premium
Moj komp

vacs's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Kako si zadovoljan za sada?

Kupio odmah neki dodatni kit ili čisti x3?

Za nekog početnika, obrada videa je komplicirana?

Baterija koliko drži?

Da li postoji kakav dodatak za start-stop snimanja ako npr. je x3 montiran na kacigu motora?

Hvala
mozda sam imao prevelika ocekivanja ili se pogodilo da zbog loseg vremena i slabog osvjetljenja je losija slika, budem ovih dana bolje testirao jer vidim na yt da je drasticno bolje kod drugih, bar sto se tice konacnog edita, a mozda treba i malo u manual mode se igrati

uzeo sam citavo dodatnog: bullet time bundle + cord, bike bundle, back bar, charging hub + 3 baterije, helmet mount, stick sa tripodom, vibration damper

nije komplicirana, brzo sam skuzis kako sto ide i bez tutorijala ako si ikad premiere koristio, ali ajmo reci neki 30 min tutorial ce te uvesti u sve (sto se insta360 studia tice)

ne znam koliko drzi, ja sam nekih pola sata strakao i snimao s upaljenim ekranom, mislim da bi trebalo preko sat s ugasenim

u postavkama vidim da ima remote control, ne znam da li vrijedi za bilo koji BT ili mora biti njihov "GPS Action Remote", budem isprobao pa javim...ali mob mozes spojiti pa njega koristiti kao remote
vacs je online   Reply With Quote