View Single Post
Staro 04.05.2023., 18:48   #1395
Bratija
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Avan7garde Pregled postova
FS je spojen u SB i namjesten je passthrough, jer taj isti film kad stavim na usb i ubacim u tv, na tvu pise da ne podrzava audio format al ga uredno cujem na SB, ali onda atmos ne radi.
spojen sam stalno na 5Ghz.

probao sam na tv koji je star 5god instalirati plex i pokrene film bez problem, isto spojen na wifi a ne kablom.

pretpostavljam da uredaj javi razlicite mogucnosti i onda plex radi razlicito, to bi se trebalo moci vidjeti u samom Plex serveru kad pustis materijal, da li je direct play ili se nesto transkodira... tipa Plex na FSu javi da ne moze lossless pa onda server transkodira, dok tv javi da moze sve i i onda server salje a sam tv radi transkodiranje/downmix/stovec...
moje iskustvo sa Plexom na FSu (igrao se sa 4K HDR/DV materijalimai znao imati slicnih problema, ne sjecam se dal je isto bio zvuk i/ili tipovi titlova) je da je najbolje da ne pustam lossless zvuk preko FSa nego uvijek odaberem lossy, jer ovak i onak je to maximum koji FS moze dati van... a atmos nije vezan za lossless, tako da nista ne gubis...
Bratija je offline   Reply With Quote