View Single Post
Staro 04.05.2023., 16:15   #2658
dinos3
Dino Saur

dinos3's Avatar

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor tomasini_ Pregled postova
danas sam dobio ponudu od telemacha (kao dugogodišnji korisnik, kažu) koja se čini dobra: 40 gb, neograničeni pozivi i sms-ovi za nekih 8 eura mjesečno (zaboravio sam točan iznos ali 8 zarez nešto eura). jedini uvjet je ugovor na 2 godine, u kojem razdoblju jamče istu cijenu ili u protivnom imam pravo na raskid ugovora.

što mislite o toj ponudi? meni je zanimljiva jer trenutno za internet posvuda (50gb) t-comu plaćam 50 kn mjesečno + telemach prepaid dajem nekih 30kn mjesečno što ispada više od telemach promotivne ponude, a 40gb mi je dostatno za mobilni internet. također, iz t-coma sam dobio dopis u kojem javljaju da dižu cijenu za internet posvuda na 10 eura, počevši od 1.6.

ima li nešto bolje na tržištu od gornje telemach promotivne ponude, dakle nešto što uključuje 40 ili više gb, pozive i sms-ove (može i bez sms haha tko to još koristi) a da košta manje od 8 eura?
https://www.bonbon.hr/ponuda/cjenik/...etplata/ostalo
Citiraj:
Od 21.6.2021. novi korisnici bonbon pretplate mogu ostvariti ponudu Velika kombinacija za 7,30 EUR /55 kn (s PDV), Jako velika kombinacija za 9,29 EUR / 70 kn (s PDV) te Jako jako velika kombinacija za 13,27 EUR / 100 kn (s PDV). Korisnici koji ostvare ponudu mogu ju koristiti 24 mjeseca od dodjele.
Znaci ako pređeš na Bonbon pretplatu imas 30gb,400sms i 3500min za 7,30 eura, sve što ne potrošiš se prebacuje u sljedeći mjesec. Nema ugovorne obveze. Ima vowifi i volte. Ja sam na tome već godinu dana i par ukućana prebacio na tu opciju. Za sad svi zadovoljni.
dinos3 je offline   Reply With Quote