Citiraj:
Autor thebeastcro
Isto tako me zanima, da li mi treba neki dodatak, kao punjenje joysticka ili nesta drugo uz to?
Takoder me zanima kakva je situacija sa storeom, jer koliko znam nisu se jos prebacili na euro, pa me zanima kako se moze kupovati i pretplacivati? Da li za igranje online multiplayer potrebna pretplata na PS Plus ili sta vec ili?
Predpostavljam da je zicno povezivanje na internet najbolje?
|
1. Gamepad možeš ponudi putem USB-a na konzoli ili putem bilo kojeg drugog USB type-C punjača (od mobitela npr.). Imaš kupiti i dock za 2 gamepada što nije loša opcija jer ga nakon igranja staviš na dock i tako ti je uvijek pun prije igre.
2. Nisu se još prebacili na euro ali nisi ništa zakinut. PS+ pretplatu si možeš kupiti u bilo kojoj trgovini IT opreme, čak i u nekim drugim trgovinama tipa Muller. Ukucaš vaučer i aktivir ti se PS+ pretplata. Isto ti je i s bonovima, možeš ih fizički kupiti, a imaš i digitalne opcije npr. putem KeksPay-a. Za igranje online ti za 99% igara treba pretplata, rijetke su koje nude opciju bez pretplate.
3. Žično je definitivno najbolje za povezati ali ako nisi ultra FPS gamer kojem je svaka ms bitna, bude ti OK i putem WiFi.