Citiraj:
Autor Brown Acid
gle, kužim da je u pravilima da ga treba pregledati ovlaštena osoba, ali jebote nemoraš biti stručnjak da vidiš da računalo ne radi..
|
Nije stvar u tome jel radi ili ne radi, nego se mora pregledati da se vidi jesi li ti nešto pokvario, dirao vijke na kućištu, pokušavao nešto sam ugraditi, fizički oštetio itd...
Postoji hrpa situacija i slučajeva gdje ljudi svašta rade pa ne možeš sve samo gledati iz svoje perspektive i zahtjevati odmah i sad da se nešto riješi.
Citiraj:
I na kraju, voditelj ri poslovnice mi govori da je računalo neispravno i da ako želim novac natrag da moram slati mailove nekoj njihovoj xy službi i zatražiti povrat.
..ja, da žicam da mi se vrate novci preko nekog maila..
|
Ne žicaš ništa nego tražiš povrat novca, a to se u zakonu zove raskid ugovora i normalno da i tu treba ispoštovat neku proceduru.
Da želiš drugi isti takav ili sličan laptop onda ne bi trebao ništa posebno tražiti, ali povrat novca je drugačiji.
Citiraj:
Pravila su pravila..ali brate..ovo je debilno i samo se čovjek iznervira i izgubi volju više imati posla s njima.
|
Nema ovo veze s njima, ovakva procedura je u gotovo svim IT trgovinama i ne znam što se toliko čudiš tome.
Na licu mjesta će ti eventualno zamjeniti USB stick, miš, tipkovnicu i tako neke sitnice, ali skuplje stvari moraju ići na pregled.