View Single Post
Staro 28.04.2023., 00:59   #2184
Dottore
Extrema Thule
Moj komp

Dottore's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor deda.cro Pregled postova
U kojim školama ste vi učili logiku?
Napišem da A1 traži nadoplatu za uključivanje 5G.
Dottore napiše da to nije istina.
Sad se pojaviš ti i počneš fantazirati o veličini firme, broju zaposlenih i vremenu kad smo dogovorili tarifu. Da li je možda bitna i vremenska prognoza i pozicija retrogardnog merkura?
A1 u 2023. godini dodatno naplaćuje 5G uslugu. Ja nigdje nisam napisao da naplaćuje svima, niti me to zanima.
Ako to isto rade i doktori iz HTa, još ljepše.

Marka tu znaju napadati da je zaposlenik telemacha, a kako onda nazvati one koji su spremni izmišljati neistine, kako bi uljepšali sliku o A1 i HT?

Da bude lakše za shvatiti. Korisnik sam A1 fiksne mreže, ali sam sretan što sam se istih riješio prije X godina kao mobilni korisnik, jer su tada izmišljali toplu vodu, a vidim da im je to i dalje navika.
Vidim da nisi ni naučio logiku i ponašanje. Kamoli i pažljivo čitanje

Ti "kao zaposlenik" nemaš pravo tražiti 5G na službenom broju i niti ikakve izmjene nego tvoja firma koji je ugovorila uvjete pretplate i određene limite.
Umjesto da tu liječiš komplekse i zašto "ne ideš linijom manjeg otpora" u svojoj firmi pokucati vrata - pravnoj službi? I izneseš svoje probleme.
Kada si zadnji put vidio stranicu A1 poslovna ? Već odavno od srpnja 2022 ne naplaćuje 5G.

Kakve veze Marko ima u toj priči? Nešto si pomješao u zadnje vrijeme.

Samo da znaš, tema je za privatne korisnike.
Dottore je offline   Reply With Quote