Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.04.2023., 01:36   #66996
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Ja sam ipak star FB-IMG-1640722651775
Meni, ako nema barem jedne lajsne drveta, drvene kupole mijenjaca, barem okvir maske u magagoniju ili nekoj bliskoj kulturi drveta, odmah mi je suho, da je ne znam kakav luksuz. Radije bih i vinil koji glumi drvo, nego plastiku koja glumi aluminij, kakve su uslu u modu krajem 90-tih.

Fali mi jako drvena maska kakvu sam imao u Audiju, koja je zatvarala kompletnu audio jedinicu. Krasota je jos veca, kad si imao 2din mjesta pod istim poklopcem.

Trenutno u EU ima na prste ruke firmi koje rade drvene interijere, dok preko bare, znatno vise, te cak i EU modele pokrivaju. Dok je u DE postojao legendarni D&W, oni su prodavali setove za farbanje, kakve su uz pravo drvo/folije, koristili i u auto industriji.

Mogao si odabrati kulturu drveta, pa je bajcati kistom, da dobijes prelaze kakve sam zelis. Kad sam 2000-tih pricao ljudima iz drvne branse, da sam to koristio, tvrdili su mi da je to nemoguce. Da se mora raditi o folijama. Covjek koji radi interijere u HNK/HRT-u, nije vjerovao kad sam nasao i pokazao.

Nemam sve pri ruci trenutno, ali D&W je ovakve setove prodavao 90-tih:

....
Visage je offline   Reply With Quote