26.04.2023., 08:13
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2021
|
Citiraj:
Autor thebeastcro
Trebam mobitel do 3000kn odnosno to je oko 400-410 eura.
Nemam uvijeta osim nekih preferencije kao sto je 3.5mm jack, snapdragon CPU, normalna kamera odnosno da nije losa, a opet nemora biti top. Softver Bez bugova ili barem ne toliko Puno buggova I da mobitel narabmo radi normalna Bez trzanja, takoder da ima podrsku od strane proizvodaca u smislu azuriranja, a ne jedna nadogradnja I gotovo. Naravno baterija mi je najbitnijay cak I kapacitwt ne igra ulogu, nego I sama optimizacija, Posto postoje neki modelins velikim kapacitetima baterija, a ne izdrze vise od ovih s manjim kapacitetom. Za kraj da mobitel nije stariji vise od godinu Dana od izlaska, moze koji mjesec vise, Ali sto noviji to bolji.
OVO gore su samo preferencije, nije uvijet, ako je mobitel dobar I odlican, moze biti I Bez 3.5mm jacka, sa Mediatek processorom, jedino ta baterija I softver da rade normalno I naravno da ne trza i ne blesira SE u radu I da je sto noviji mobitel.
Ja Sam prosjecan korianik, igrice slabo igram. Najvise slusanje glazbe, kladionica, neki multitasking odnosno surfanje po webu ili Facebooku😂
Ja cu isto pregledati ponudu, Ali veselim se I vasim prijedlozima.
|
Motorola edge 30 neo, 315 eura na ekupi hr
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
Honor Magic 5 Lite 5G
Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk
Zadnje izmijenjeno od: Zero Cool ZG. 26.04.2023. u 08:22.
|
|
|