Citiraj:
Autor locks
Evo i ja nabavio opet Realme GT Neo2. Imao sam ga prije više od godinu dana. Da ga malo isprobam na Realme UI 4.0. Nešto su tu žalite pa da vidim ima li razloga 
|
Jel ti radi volte/vowifi na 4.0?
Pa ne znam kako je za GT Neo 2 ali GT Master UI 4.0 ima dosta bugova. Meni su mnogi nestali nakon hard reseta ali i dalje ih ima. I koliko vidim sve su to bugovi na koje je ekipa ukazivala još dok su pustili open betu.
Od onih meni najkritičnijih;
1. odlazni pozivi i poruke nekad ne prolaze, moraš napravit on/off airplane moda da se ponovo mob rega na mrežu onda proradi.
2. u google sms app pri dnu ekrana nekad titra slika kad se pokaže onaj tekst da ne možeš odgovarat ne generirane poruke.
3. Animacije u isto app i još nekima znaju štekat.
4. baterija se brže troši
Ovo su neke učestale primjedbe ostalih ...
1.System Equalizer (RealSound) not working.
2. Automatic reboot while idle.
3. Call audio not working have to reboot everytime to make it work
4. Buggy Animation. Ram Management is bad
5.System hangs in active Process while opening recents.
6. Game Centre menu not showing in games
7. Battery draining faster than android 12
8. Heating issue while idle.
9. Pressing back buttons does nothing in full screen horizontal apps like Asphalt :
10. Screen freezes while powering on the phone ui se blank no wifinblutooth etc. Have to turn off the screen and unlock again to make it work.
GT Master mi je sad glavni phone od kad sam prodao S21. Sad bolje primjećujem bugove. Zaboravio sam prije nego što sam prebacio sve podatke i app stavit Indian rom! Sad mi je baš krivo!