25.04.2023., 14:32
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Autor bambi56x
Završio Elden Ring. Od 150+ bosseva, Placidusax, Malenia, Radhan, Astel, Godfrey/warrior, Mohg (onaj u palači) i Maliketh su mi OK, za spektakl su mi bili cool Rennala i zadnji duo (EB je prelagan boss za kraj), glazba super, gameplay bez torrenta ok, ostatak igre mlak. Ctrl, C i V su baš fino bili korišteni u izradi ovoga. Progression i balans su totalno u banani u ovoj igri. Potrudili su se priču malo više prezentirat nego inače, što je isto OK.
Tjeram se zadnjih par dana igrat Dark Souls remastered, iskreno, pogledao malo videa na youtubu i ne vidim što je točno remasterirano, no dobro. Mislim da će ić delete, nisam trebo "u rikverc" igrat.
Sekiro će izgleda bit slijedeći.
|
Ovo boldano je meni najveći problem. Znam kako se igraju From igre i nisam pristupio Eldenu kao ovi likovi kojima je to prva From igra, pa idu farmati odmah na početku u beskonačnost, nabrijavati levele i slično...i uz takav pristup igra je konstantno prelagana, stalno imam dojam kao da sam OP iako ništa nisam radio nešto posebno "izvan reda", niti sam ikoje područje u igri iskorištavao za nabrijavanje opreme ili levela.
Sekiro i DS1 su meni osobno najbolje From igre (uz napomenu da nisam igrao Bloodborne i Demons' souls jer sam na PCu).
|
|
|