View Single Post
Staro 25.04.2023., 14:32   #6709
piydek
Premium
Moj komp

piydek's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor bambi56x Pregled postova
Završio Elden Ring. Od 150+ bosseva, Placidusax, Malenia, Radhan, Astel, Godfrey/warrior, Mohg (onaj u palači) i Maliketh su mi OK, za spektakl su mi bili cool Rennala i zadnji duo (EB je prelagan boss za kraj), glazba super, gameplay bez torrenta ok, ostatak igre mlak. Ctrl, C i V su baš fino bili korišteni u izradi ovoga. Progression i balans su totalno u banani u ovoj igri. Potrudili su se priču malo više prezentirat nego inače, što je isto OK.

Tjeram se zadnjih par dana igrat Dark Souls remastered, iskreno, pogledao malo videa na youtubu i ne vidim što je točno remasterirano, no dobro. Mislim da će ić delete, nisam trebo "u rikverc" igrat.

Sekiro će izgleda bit slijedeći.
Ovo boldano je meni najveći problem. Znam kako se igraju From igre i nisam pristupio Eldenu kao ovi likovi kojima je to prva From igra, pa idu farmati odmah na početku u beskonačnost, nabrijavati levele i slično...i uz takav pristup igra je konstantno prelagana, stalno imam dojam kao da sam OP iako ništa nisam radio nešto posebno "izvan reda", niti sam ikoje područje u igri iskorištavao za nabrijavanje opreme ili levela.

Sekiro i DS1 su meni osobno najbolje From igre (uz napomenu da nisam igrao Bloodborne i Demons' souls jer sam na PCu).
piydek je offline   Reply With Quote