Tema: Košarka
View Single Post
Staro 25.04.2023., 10:45   #6300
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Hehe, kako je DLO spasio Lakerse s one tri trice zaredom, ja sam vam već tad mogao reći da će Lakersi to dobiti

Citiraj:
Autor Ante M Pregled postova
Da dodam još jednom zašto nekakvi Curry ne može u istu rečenicu ne sa LeGoatom nego i sa puno manji tier igračima. Nekidan fulao tricu za produžetak, jučer se potpuno pogubio, prepao, zvao timeout kojeg nema i tako skoro poklonio pobjedu Kingsima, kasnije kao slavio promašaj Barnesa da ne ispadne odmah i sad. Curica ��

Lebron stand alone at the top hehe.

Očekivao bih Ante od tebe malo bolji troll, kad i sam znaš da pričaš, kako se to popularno kaže, neistine

I letimičan pogled na clucth statse će ti pokazati da je Curry u vrhu poretka u playoffu ali baš svake sezone kad su GSW osvajali titule, a bome i u onoj sezoni koju često voliš spomenuti kad je Kyrie bio clucth Lebronu, što i statsi pokazuju za cijeli taj playoff

Jeste, zajebo je Štefek onaj TO pred kraj, (iako iskreno nemam pojma tko je za to odgovoran). Ali bome 11 koševs u Q4 svejedno, svi bitni, svaki put kad je Sacramento došao u egal ili blizu, ina kraju i odlična obrana na Foxu zadnji napad.

Nećemo sad vaditi plejadu Jamesovih zajeba (ok, hoćemo ) npr. 8 koševa u G4 finala 2011, i cijeli clutch stats tog finala kad je u Q4 kroz pet tekmi zabio ukupno 11 poena, blijede do loše partije protiv Mavericksa u finalu, pa i protiv GSW 2015 kad je u jednoj tekmi u Q4 izbaciva turnovere umjesto koševa i tako to, mogao bi još, npr ona sramota protiv Indiane, al ne da mi se

Evo, čisto radi ravnoteže, griješe svi, to je tako
Inače da, prva dobra partija Jamesa u seriji, gdje po prvi put nije imao negativan plus minus

Kings-GSW i Lakers-Grizzlies definitivno dvije najbolje serije za pratiti.

Morma danas naći vremena pogledati što je to Butler napravio Bucksima