View Single Post
Staro 21.04.2023., 15:09   #2153
Marko :)
Registered User

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor JohnKonj Pregled postova
Jedno vrijeme nisi komentirao na forumu pa sam se poveselio da su te konačno banali ili premjestili na "Ples sa zvijezdama forum" ali na žalost nisu.
Napomeni samo ljudima da radiš za Telemach prije lupanja gluposti.
Svaki članak na netu govori da mobiteli na 5G(NSA) mrežama troše više baterije nego na 4G mreži ali ti normalno na Telemach mreži otkrivaš suprotno.
Ako je tvoja izjava "Meni brzina nije bitna; ne vidim što na mobilnom internetu ne mogu napravit sa 150 Mb/s, a da mogu s 1 Gb/s." zezancija onda ok ali ako nije onda je potpuna retardacija i budi pošten i sam zatraži da ti obrišu acc ili stave trajni ban da ne pišeš više ovakve gluposti.
Idemo redom, nigdje nisam dobio ban niti ću ga dobit jer ne kršim nikakva pravila foruma.
Drugo, govorim na temelju vlastitog iskustva (tjedan dana 5G, tjedan dana 4G only), nisam primjetio razliku u potrošnji baterije. Doslovno mi je baterija jednako trajala.
Treće, ne radim za Telemach; da radim moji bi postovi zasigurno drugačije bili napisani.

I zadnje, reci mi koja je prednost 1 Gb/s na mobitelu u pokretu naspram 150 Mb/s? Da li ti na putu do posla preuzimaš terabajte i terabajte podataka? Jer ja ne. Eventualno pogledam neki video i to je to. Niti jedna internetska usluga ne zahtjeva brzinu 1 Gb/s i apsolutno ne postoji nešto što možeš raditi s 1 Gb/s, a ne s 150 Mb/s.

I imaj na umu da govorim o mobitelu i pokretu; dok si vani, a ne kod kuće. Iskreno me zanima tko je i kako ikada vani iskoristio maksimalnu brzinu mobilnog interneta. Jasno mi je da neki koriste 5G internet kod kuće, sve pet. Ali u pokretu ti stvarno nije potrebna tolika brzina.
Citiraj:
Autor BinaryJesus Pregled postova
I 5G nije dostupan svugdje gdje je i 4G. Evo kod mene dva tornja ovaj bliži nema 5G ovaj dalji ima ali je na njemu signal jako slab tako da na 4G imam skoro duplo brže brzine.
Zbog nekog retardiranog razloga kad upalim 5G spaja se uvjek na ovaj dalji toranj umjesto na onaj koji ima bolji signal tako da mi je 5G praktički beskoristan.
Govorim iz vlastitog iskustva. Na lokacijama gdje sam prisutan uvijek mi je dostupan 5G.
Marko :) je offline   Reply With Quote