Citiraj:
Autor Marko :)
Ja sam do nedavno samo koristio 3G, 4G mi je bio isključen. Razlog je taj što je prijašnji mobitel imao loš modem, pa iako je podržavao 4G, često bi signal jako varirao (usred grada jedva 1 ili 2 crtice).
U Telemachu je 5G dostupan svugdje gdje i njihova 4G mreža, pa nema doslovno nikakvog prebacivanja. Gdje god sam bio imam 5G signal, a kad prebacim ručno na LTE, vidim da je jačina signala identična onoj koja je bila kad je 5G bio uključen. Ne znam kakvo je stanje s drugim mrežama, ali tako je kod Telemacha, pa jednostavno imam 5G uključen. Ne dobijem ništa bolje trajanje baterije s 4G (isprobano).
|
Jedno vrijeme nisi komentirao na forumu pa sam se poveselio da su te konačno banali ili premjestili na "Ples sa zvijezdama forum" ali na žalost nisu.
Napomeni samo ljudima da radiš za Telemach prije lupanja gluposti.
Svaki članak na netu govori da mobiteli na 5G(NSA) mrežama troše više baterije nego na 4G mreži ali ti normalno na Telemach mreži otkrivaš suprotno.
Ako je tvoja izjava "Meni brzina nije bitna; ne vidim što na mobilnom internetu ne mogu napravit sa 150 Mb/s, a da mogu s 1 Gb/s." zezancija onda ok ali ako nije onda je potpuna retardacija i budi pošten i sam zatraži da ti obrišu acc ili stave trajni ban da ne pišeš više ovakve gluposti.