View Single Post
Staro 20.04.2023., 12:26   #3479
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Mada je u suprotnosti s onim sto sam naveo, ovo mi je bas super. Pogledajte prvi video: Multi Slots AA Container Portable AA AAA Battery Case Holder

Arhivski kad izlapi: Arhiva - Multi Slots AA Container Portable AA AAA Battery Case Holder

Na dva kata, dvije kategorije, bas kako mi treba. Uzmem nekoliko i super za sada.

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
No ne znam zašto je kantiranje problem. Uzmeš ivericu dezen po volji, pokantiraju se rubovi i to je to. Jedini problem je što ti treba jako malo, a neki minimum koji moraš uzet je +/- 2m2.
Ma volim da izgleda kao da je iz jednog komada obradjeno, kantiranje unistava dojam. Valjda navika od Abonosa.

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Imam ti ja doma par manjih komada Hrast Evoke Sunset iverice, čak je i pokantirana, sam treba rupe zbušit.
Hvala, necu odustati ni od drveta, samo nek priceka mrvicu dok ovo stigne. Imam ideju, uklopiti dva punjaca, 2x 8 baterije punjenje. Da stoje u drvetu, oko njih rupe za AA/AAA baterije. I jos po narudjbi napravim pokrov staklo ili nesto lakse.

Ispravak Poveznice

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 20.04.2023. u 12:41. Razlog: uskladjivanje EU obrasca, Ursule Von Der Pfizer
Visage je offline   Reply With Quote