View Single Post
Staro 18.04.2023., 17:18   #181
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ljudi, kakva su vasa iskustva s asics tenisicama? Kolega copio jedne na dobroj akciji, cca 67€, gore tex vodonepropusne su, odlicno izgledaju a i vele da su udobne. Sport direct isto ima akcije, a i u akcijskoj ponudi imaju asics tenisice.

Nisu tenisice al je u pitanju radna zastitna obuca..

Uglavnom, u potrazi sam za radnim cipelama/tenisicama s naglaskom na udobnost..
I tak, danas probao jedan talijanski model cipela s kompozitnom kapicom, FGT marka.. Odlicne su, udobne, niske a cijena je 85€. U ponudi su imali i puma, michelin, pitam tipa, zakaj je ovaj dvojac skup, cijena je oko 160€, veli, zato jer imaju ime, a proizvode se u Kini, dok se FGT proizvodi u Italiji..

Pitam ga, po cem se puma i michelin izdvajaju od ostalih cipela, veli, po nicemu. Super izgledaju, u biti to su radne tenisice, brutalne su.
Htio sam se osvrnut na visoku cijenu radne obuce sa zvucnim imenom koja se masno naplacuje uz upitne ostale karakteristike koje cine samu obucu (udobnost, materijali itd). Naravno, to isto vrijedi i za obicne tenisice a gledajuci cijene koje nabijaju, pitam se, dal to vrijedi tolko, na ovo pitanje nije tesko odgovorit.

Srecom, uvijek su neke akcije, pa se da naci po odlicnim tj realnim cijenama.
zvonac je offline   Reply With Quote