View Single Post
Staro 16.04.2023., 22:57   #599
spiderhr
Premium

spiderhr's Avatar

Datum registracije: Jul 2021
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
1. Slično kao i kod 10-ke, ali nitko te ne tjera da dodaješ Microsoft account, možeš napraviti i offline account i skroz offline instalaciju.

2. Ne smeta toliko, veći mi je problem Firefoxov scroll bar, na Linuxu sam ga mogao povećati, ovdje nema šanse.

3. Grupiranje prozora je stvar koju nikako ne mogu ukrotiti što god da probam od opcija, ni FancyZones u PowerToysu ne pomaže. Namjestim jedan monitor, spojim se na drugi i sve ode u pm.

4. To mi odgovara jer imam ultra wide screen pa bih na 10-ki vrat lomio da stalno ogrećem glavu lijevo.

5. Ne predstavlja mi problem, jako rijetko sam u nativnom file exploreru ili na desktopu, ali obećali su to riješiti u nekom od updatea.

Mene i dalje nervira namještavanje asocijacija za pojedine tipove fileova. Instaliraš svoje playere i viewere i treba prolaziti sve i jedan file koji pojedini program podržava i prebacivati da se s njim otvara, glupost.

Drugo su ovi zaobljeni rubovi prozora. Kad treba povećati/smanjiti neki prozor, doslovno imaš jedan piksel gdje se miš pretvara u mod za promjenu veličine. Prije bih konac utjerao u ušicu igle nego ovo pogodio.

Treće je WiFi switch, po par puta moram klikati da reagira.

1. Instalirao danas u virtualci da vidim jer se na FB grupi Sistemci Relax povela rasprava o tome da moraš raditi hack da bi instalirao lokalno acc. Ako ne vjeruješ provjeri sam istalacijom.

2. Hm... kako nisi uspio? Ovo je W11 u virtualci, čista instalacija danas plus firefox od prije par minuta i uspio ovo namjestiti.

Za ostalo nemam vremena više sada.

Zadnje izmijenjeno od: spiderhr. 16.04.2023. u 23:22.
spiderhr je offline   Reply With Quote