A ja kad sam tražio sta cu, i googlao fire sonoff i fire shelly, za sonoff sam nasao izgorene prostorije i stanove, a za shelly samo otopljene rupe na uredjaju. Sta ne znači da oboje nisu user error greske ili device error ali cini mi se da shelly koristi i/ili bolju plastiku i/ili bolju zastitu (overcurrent protection i overtemp protection)
Sto se tice stabilnosti, do 1.5kw na shellyima neman nikakvih problema, preko tog na jednom bojleru su mi 2 komada 1pm izgorila u ~3 godine. Pod izgorila mislim crkla sama od sebe, ne zapalila se

Tako da i shelly ima malo problema ocito sa kvalitetom il sa snagom koliko može podnit, ali nekako od. tih low budget mi je pouzdaniji. Iskustvo sa sonoffom imam preko rodjaka koji ih je povadio sve nije bio. zadovoljan sa aplikacijom mislim.
Isto tako imam Tuya smoke detektore meni su top, priki mi stalno ssalju "offline notification".To mi je br1 feature koji mi fali u Shellyu, za on power deviceove 30 min a za battery devices namon 8 sati dobijes notif da uredjaj nije spojen na mrezu pa mozes znat da nesto nije ok.