View Single Post
Staro 15.04.2023., 00:01   #9567
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Koji mobitel kupiti? - 2. dio

Citiraj:
Autor picajzlaaa Pregled postova
Dećki, za cca mjesec do dva moram malome kupiti nekakav mob, naravno za gejmanje, sve ostalo je sporedno. Znači nešto novije da mu vrti roblox i ta sranja, ali opet ne želim pljunuti pola plaće na to. Ima netko ideju? Može biti novo, može biti i neki polovan prošlogodišnji flagship. Dajte neku ideju čisto da počnem googlat. Neću Xiaomi. Thx

Ja sam malom dao x3 pro xiaomi i radi odlicno za gaming. Jesu proc i grafa malo stariji ali bolji nego 80% novijih mobova s mid class procevima. Isprobao sam masu mid range novih mobova ukljucujuci hvaljeni SD 778 i na A52s i na ostalima. Na ovom Roblox i npr Fortnite rade odlicno. Ako zelis noviji , uzmi high end proc i grafu pa makar model od 2021/2022 sa “upgrejdanim” starim precevima kao sto su 860 (stari 855)ili jos bolje 870 (stari 865). Morat ces pratiti HW jer npr X4 pro je slabiji u gamingu od X3 pro. Tako i kod ostalih brandova. Npr ovaj Realme GT Neo 3T je mrak za gaming (za tu cijenu naravno), bolji od nord 2t, ali nisam htio malom dati mob skuplji od 100€ Samo pazi, nekim klincima amoled iritira oci. Znaju treptati dok igraju, pa sam se malo raspitao i probao IPS na X3 pro i sada ne smeta nista. Ali mozda 120HZ popravlja stanje na amoledu, ne znam, za sada ne mijenjam. Plus pogledaj malo po netu review bugova, da ne ubodes neki bugirani model kao sto je GT Master, ali je gaming najbitniji sitni bugovi ako ih bude bilo ne budu smetali. A22 prekrizi, honor isto u tom rangu cijene.

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 15.04.2023. u 00:42.
spawn je offline   Reply With Quote