Tema: Košarka
View Single Post
Staro 12.04.2023., 11:29   #6244
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Datum registracije: Oct 2016
Citiraj:
Autor goran1985 Pregled postova
Pravi sam prognozer nema šta. Pogledao zadnju četvrtinu i produžetak, kao da su se jedni i drugi trudili izgubiti.
Wolvesi zadnjih šest minuta i produžetak nisu odigrali smislenu akciju, Lakersi jesu donekle ali šut ih nije htio. Nastavi li Davies ovako, bit će me stid govorit da je no1 Lakersa, djeluje kao da igra ozlijeđen.
Treba te odavno biti stid, jer nije smiješno čak niti kao pokušaj trolanja

Ma lik je totalna kretenčina u nekim trenucima, kao da mu se isključi mozak baš kad treba zeru razmišljati. Ovo jučer mu nije prvi put da radi gluposti, neki dan je proslavio onog iz Dallasa, pa protiv Phile promašio oba bacanja za pobjedu...mislim da je on sam uništio bar 4-5 tekmi u gustim završnicama.

Na dalje, šut mu je očajan, em bacanja, em poludistanca, em trica. Dalekoooo od bubla, daleko od onoga što je bio u NOP, sad što uradi kroz reket i silu blizu obruča, uradi, vrlo malo on trenutno širi i otvara igru Lakersa.

Pogledao sam all possesions (praise league pass) i Wolvesi su igrali jako dobro što u obrani, što u napadu jer su bili na cca 50% šuta za 3 za razliku od Lakersa koji su bili ispod 30% dok nisu uvezali par pogođenih pri kraju tekme i žetcima. Wolvesima je stao šut i tu su Lakersi ulovili priključak i trebala je to biti pobjeda u regularu da nije bilo Davisovog brainfarta.

Lakersi su pokazali da imaju individualni kvalitet, uz jako loš šut i lošu igru u napadu dobiti jednu jako opasnu ekipu je pokazatelj da mogu dosta. Overall, sezona se jako dobro rasplela jer je izgledalo da neće ni u playoff kad ono 7th seed i jako dobar put do mogućeg finala Zapada preko Memphisa i Kingsa. To mislim da nitko nije očekivao osim mene i još par pojedinaca , sve redom pravih košarkaških znalaca

Međutim za to ostvariti će trebati dignuti momčadsku kvalitetu, Šunka mi je jako upitan po sposobnosti, jučer je realno 3/4 LEGOAT držao ekipu iznad vode jer je sa 38 probijao obranu, silio nemoguće prodore i trošio se, a ostatak ekipe ne može iskoristiti prostor, koliko otvorenih trica je promašeno, tu treba nalaziti opcije jer će se na njemu igrati udvojene obrane konstantno.

Konačno, vidi se i jaki šampionski mentalitet kad izvlačim pozitivne strane priče, ove clutch tekme leže Lakersima, a kako i ne bi kad imaš GOATa i još par igrača koji su prekaljeni osvajači i pobjednici. U Playinu su mlatnuli jake Wolvese, prije dvije sezone i GSW u jako sličnim tekmama, obe su na kraju snagom volje otišle na stranu purpurno-žutih kraljeva košarkaške igre, iako većinu tih obiju tekmi nije izgledalo da će tako i biti, dapače suprotno. To je mnogo jaka karakteristika kad zagusti.
Ante M je offline   Reply With Quote