Pa antena dddd
On serious side of notes, danas mi je istekao Copilot jos nisan dobio access na Copilot X. Nezz jesam li spominjao u ovom threadu, ali na pocetku mi je Copilot bio ekstra, napisao bi mu ime metode sa potpisom ili komentar sta mi treba, on bi negdje sa githuba ili stackoverflowa skupio metodu i zaljepio je.
Nakon cca 2 mjeseca korištenja počeo je "učiti" kod iz aplikacije, i preferirati ga ispred koda sa githuba. Kod koji su pisali junior indijci. Pa je poceo davati lose prijedloge, a nakon nekog vremena je počeo izvoditi notorne gluposti, npr napiše metodu, pa počinje pisati file ponovo počevši od using statementa :O I to je onaj dio di fali taj "intelligence" u tom MLu, čak i indijac junior bi primjetio da nemožeš iznova početi pisati file it is plain stupid. Generative AI, ML, NN kako god oćete da ga zovemo, nema taj "eureka" momenat di on može skužit, kad bude to ima, e onda smo ga fukali, a spominju da ce to bit vec cca 2040.
Tako da ako se ko boji eto ja sam pomogao čovječanstvu što sam zbunio kod i naučio ga pisat bugove