View Single Post
Staro 11.04.2023., 19:59   #1515
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor bAKeth Pregled postova
Trebam kupiti perilicu posuđa a ne znam ništa o tome.

Znam da mora bit ugradbena i širine 60 cm. Budžet nije neki sjajan, oko 450 eura.

Htio bih Electrolux jer sam nedavno uzeo njihov hladnjak s 2+3 garancijom, a sad nude 2+3 garanciju na perilice posuđa.

ELECTROLUX EEA27200L za 424 eura mi se čini ok, pogotovo uz promociju Jar na dar, odnosno 96 "besplatnih" pranja.

Ima li ovaj model neki očigledan nedostatak zbog kojeg bi ga preskočili? Nekoliko stranica unazad ste spominjali da ne treba uzimat perilice s bočnim spremnikom jer onda koristi vodu od prošlog pranja ili tako nešto pa ne znam kako da to provjerim.
Od listopada gonim skoro svaki dan ugradbenu 60 cm od Whirlpoola i radi odlično.
Važno je da ne kupiš neku s plastičnim dnom jer hoće s vremenom procuriti.
Whirlpool također daje 2+3 granciju uz registraciju nakon kupovine.

Fama o opasnoj vodi iz bočnog spremnika se širi i dalje iako za to nema osnove.
Spremljena voda će se pri ponovnoj upotrebi suočiti s zagrijavanjem na 50-65 C i s jakim tenzidima iz deterdženta za pranje tako da nema opasnosti.
Što misliš gdje ima više bakterija, u toj spremljenoj vodi ili na prljavom suđu koje čeka npr. 24 sata na pranje u perilici ?

Plastične posude ni meni ne budu suhe nakon pranja.