Citiraj:
Autor mkey
Dakle, pristup netu općenito ili chatbotu zapravo ista stvar? Ljudi će prenositi štogod kako su to radili i do sada, jedino što bi to nekome jako bedastom moglo značiti više zato jer je došlo iz tog nekog autoritativnog izvora, kao što je to chatbot. A ljudi su pokazali sklonost da prenose stvarno svašta i da imaju jako čudnu percepciju autoriteta, tako da ja tu stvarno ne vidim ništa novog.
|
Ako ljudi prenose “istinu” iz raznih youtube kanala iz istočnog balkana kao “pravu istinu”, zamisli opcenarodno vjerovanje u svaku tvrdnju AI koja je vlasništvu velikana kao sto je Google,Apple, Meta itd. Igrom slucaja sam u takvoj branši da uzivo vidim vjerovanje obicnog covjeka u google, meta i slicno i prolivene prave suze kad dobiju reklamu da im je uredaj zarazen virusom. Nije nista novo naravno, ljudi su podlozni manipulacijama, ali bit ce jos gore. Ostat ce i dalje ljudi koji ce pitati zabranjena pitanja, i oni koji ce ignorirati sve sto se desava , maknuti se sto je dalje moguce od svega toga i sretno zivjeti i umrijeti u neznanju

. Iskreno, polako idem prema tom putu, počeo sam cijeniti ignoranciju kao nikad dosad