View Single Post
Staro 10.04.2023., 15:20   #63
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
I oni se pašu, općenito takav (chemtrails) profil ljudi koji bilo kakvu (potencijalno korisnu) tehniku i tehnologiju uvijek izokrenu naglavačke za pizdarije.
Eh, kako sam zaboravio spomenuti primjer tih luđaka koji pogledaju u nebo i vide da iza pojedinih letjelica ostane trag koji se razvuče u izmaglicu koja se satima održava na nebu? I to istih onih luđaka koji su našli neku ludu poveznicu između toga što vide na nebu i onoga o čemu Billy priča kada govori o potrebi prevencije prodiranja (smrtonosnih) sunčevih zraka ili raznih znanstvenika koji najavljuju potrebu borbe protiv klimatskih promjena(tm) putem injektiranja raznih pizdarija u atmosferu. Sramim se.

Ali da se vratim na poantu koju u sam htio iznijeti, ti misliš da će chatbot ponuditi bilo kakve informacije koji idu protivno etabliranom "mišljenju većine"? Ne vidim kako bi bilo tko mogao preko chatbota dokazivati bilo što o čemu se ne može pročitati na naslovnici indeksa.

Primjerice, tko ima pristupa istom, neka umjetnoj inteligenciji postavi pitanje da li je ivermektin lijek koji se daje konjima ili je, uz to što se daje životinjama samo sa drugim primjesama, ivermektin također i lijek koji se aplicirao u 4 milijarde doza na ljudima a za kojeg su tvorci pobrali nobelove nagrade, i to zato što su po, tada, etabliranom mišljenju znanstvene zajednice otkrili "čudo od lijeka" (kako su ga doslovno zvali zato jer je bili siguran i efikasan).

Ako otvorim indeks, za njih gore navedeni "ili" ne postoji, tako da imam osjećaj i da chatbot naginje u tom pravcu da, upravo kao indeks, samo ponavlja ono što govori čovjek zvan znanost, dr. Fauci.

Puno etabliranije mišljenje većine o tome kako teroristi naoružani skalperima otimaju avione i bez da znaju što rade izvode manevre koje profesionalni piloti ne mogu izvesti niti u simulatoru da niti ne spominjem.
mkey je offline   Reply With Quote