View Single Post
Staro 10.04.2023., 13:43   #1095
PR3DA70R
Premium
Moj komp

PR3DA70R's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Koristim Defender + Malwarebytes kombinaciju već godinama. Trenutno na Win 11.

Nakon dugo vremena sam se našao u problemu sa Defenderom i nikako riješit. Danima se zahebavam s tim.

Našao mi je neki hacktool u prastarom folderu gdje se nalazio keyđen za neku aplikaciju. Što je u biti false positive no rekoh neka ga ukloni ili strpa u karantenu ionako mi ne treba. I tu mi zablokira. Uopće ne želi izvršiti akciju koju sam odabrao. Taj problem sam btw već imao prije koji bi se sa nekim pokušajima uspio riješiti tako reći sam po sebi.
U ovom slučaju ipak neće. Na kraju si mislim ma šta se uopće gnjavim preko Defendera idem ga manualno izbrisati i bok. Što sam i napravio.
Nakon čega sam pustio da napravi full scan i to je to, nema ga, PC protected, sve čisto.
Prođe pol dana, puf, evo ga X na Defender ikoni na task baru i unutra kaže da taj vrag još stoji na tom mjestu i naravno i dalje ga ne mogu ukloniti ko i prije manualnog brisanja.
Pokušao resetirati Windows Security, repair... Malwarebytes ne nalazi ništa. Stavio Kaspersky free kao da ga zamjeni i napravim scan. Sve čisto.
I tako me sad bode taj crveni X u oči i ne mogu ga se riješiti.

Izbrisao Kaspersky pa ću Bitdefender ubacit da vidim kako će proći.
Reset ili reinstall windowsa mi se tako ne da raditi, toliko toga treba backup napraviti prije, nemam vremena ni živaca sad za to.

Jel imao tko takav slučaj i kako je riješio?
PR3DA70R je offline   Reply With Quote