Tema: Košarka
View Single Post
Staro 09.04.2023., 13:14   #6235
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
sve ove gore kombiancije su točne brijem

Što se kalkulacija tiče, mislim da bi i GSW i Lakersi i Clippersi htjeli izbjeći play in. Jbg, ovisno na kojoj poziciji budu, a svi tri mogu biti 7., to je jedna tekma i ako protivnika posere šut, ideš doma.

Zato mislim da neće kalkulirat. A što se izbjegavanja Sunsa tiče, da se ne lažemo sve tri nabrojene ekipe žele naslov i misle da mogu do naslova, i sve osim naslova njima će biti neuspjeh. Ako uzmemo taj stav, onda ti je svejedno kad ćeš protiv Sunsa. Čak se tu da i kontraargument postaviti, da je možda bolje sa Sunsima igrati sad, jer Durant je tek par tekmi s njima odigrao, nisu uigrani skroz sasvim sigurno, nisu imali pravi test, a možda Durant ni kondicijski nije full spreman.

Jedino što netko reče Sunsi mogu kalkulirat i birat protiv Clippersa. Oni mogu recimo krenut od toga da će im biti lakše s Clippersima sad bez Georgea. Iako mislim da će oni naprosto odmarat prvotimce i dovest Clipperse u situaciju da će dobit tekmu i bit 5.

U svakom slučaju ono što veseli, sve tekme danas su ili u 19h ili u 21:30h (zapadne zanimljivije), pa košarkaški sladokurci mogu birat