Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.04.2023., 08:09   #66746
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Nisu kazne blage nego nema murije na cesti da sankcionira takvo ponašanje.
imam vozačku 15 godina, zaustavili su me ukupno 2 puta i to u mojem selu i u selu do, odmah nakon što sam položio. tatina Corolla je imala 81kw, a ograničenje za mlade vozače je bilo 80kw pa mi je gospodin policajac objasnio da sam u prekršaju, ali da će mi ovaj put oprostiti

kad županijska PP par puta godišnje preko medija poziva građane da jave lokaciju na kojoj želimo kontrolu brzine ili alkotestiranje, redovito im pišem da navrate u ulicu u kojoj živim jer igrom slučaja ulica je prečac prema vinogradima, a ograničenje je 50km/h, ko rođeno za napisati bezbroj kazni u kratko vrijeme. pijana ekipa se vraća doma tijekom cijelog dana, voze 70-80km/h i svi su spremni napuhati i podebljati proračun, ali oni su na mojih 10 mailova došli jednom i to od 9:00-11:00 u subotu, stali na početak ulice i sjedili u autu, nisu izašli van.

nedavno je frend naletio na jelena i nazove policiju, oni mu vele da pričeka jer je patrola izašla zbog druge prometne nesreće, a druga patrola nekoga vozi nekud. čekao je par sati na kraju. dakle oni na području od ~50.000 ljudi imaju par policajaca u smjeni, a posla barem kod nas ima preko glave jer alkohol se konzumira više nego voda.

@maxx, pišem sve ovo jer ne samo da da ih nema na cesti, nema ih uopće.
adaksinjo je offline   Reply With Quote