Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.04.2023., 01:10   #66695
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
hello pipl. Mazga 3 mi navršava 10 godina. Dosada sam ju servisirao u ovlaštenom i bio sam zadovoljan.No zadnjih par godina cijena samo raste. Ove godine sam dobio ponudu na 2500 kuna (ulje, filteri ulja i klime, tekucina za pdf) lolčina. Čak i da maknem filter klime i tekucine za dpf i dalje je to cifra 1500 kuna i još jedna lolčina. I jos sam fino dobio popust 25% na dijelove i 50% na ruke zbog godišta. Da nije bilo toga brijem da bi me prebili i oteli sat sa ruke

Da li netko ima za preporučiti nekog normalnog mehaničara kod koga mogu napraviti redoviti servis a da se ne zajebavam sa kupovinom materijala. Znači ono dogovorim termin, dođem popijem kavu/blejim u mobitel/bacam pogled u vis, platim i odem, ili je to bajka/SF?

Dok sam imao miatu servisirao sam kod Tureka i bio sam zadovoljan ali oni su mi ono zovi, moli da me prime 2057 godine, dodji, samo ostavi auto negdje na parkingu i onda za par dana ti se javimo kad mozes doci. Znaci to me vise ne zanima jer nemam tonu slobodnog vremena za takve egzibicije.

Zoom zoom na Jazbini, dobro rade. Na jesen mali servis za trojku kod njih je bio 1100 kn.
Juice je offline   Reply With Quote