Citiraj:
Autor Dottore
Sutra Phila i Bruklin.
@roberto
Progozne?
|
Oba kluba imaju zacementirane pozicije pa pretposatvljam da će odmarat igrače, ono št o je zanimljivo je da će igrati međusobno u prvom krugu doigravanja.
Sixersi inače vrlo dobri, Embiid vrhunska sezona, po meni on uzima MVP. Harden igra također vrlo dobro, prolazi ispod radara jer nema stat paddinga

, ali igra dosat efikasno, svrsishodno, i ono najvažnije - više za momčad nego ikad od sad. Je li to dovoljno da Sixersi izađu sa istoka u finale? Ne znam, oba dva su do sada u PO uglavnom pucali pod pritiskom.
Citiraj:
Autor Tajl3r
Eto g_string igraci moćnih crvenih bikova ispratili ih na odmor ja zadovoljan,doncic gubi godine bzvz tamo . Nema on pomoci nije tip igraca ala Dirk a kadulja nije ni Kidd ni Jet a ni JJ Barea ta ekipa je svoj maksimum dosegla jos prosle sezone.
di_su
|
Nema od bitnih nikog bez krivice u Dallasu. Od uprave koja je pustila Brunsona (navodno je on htio otići u NY i ništa ga drugo nije zanimalo), pa katatrofalno procijenila da dovedu Irvinga za second best strijelca i nabjboljeg defendera. Pa to su i ptice na grani mogle reći da je vrlo upitan fit, i da tu neće imat tko igrat obranu.
Kriv je i Luka koji ima zescu qurcobolju u obrani i non stop se sa sucima svađa. Mora doći barem na razinu da bude prosječan defender i da trči natarg i isprati situaciju, a njegov teret u napadu se mora bolje raspodijeliti... Kriv je i Irving koji je dodao još jedna klub na popis onih kojima je uništio snove
Na ljeto vrlo izvjesno Irving ide dalje (pitanje je tko će ga htjet ludog, vjerojatno James

), a ptianje je da li je nakon ovog i Luki dosta Dallasa...