Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.04.2023., 13:11   #66733
Exomaniac
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2016
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
hello pipl. Mazga 3 mi navršava 10 godina. Dosada sam ju servisirao u ovlaštenom i bio sam zadovoljan.No zadnjih par godina cijena samo raste. Ove godine sam dobio ponudu na 2500 kuna (ulje, filteri ulja i klime, tekucina za pdf) lolčina. Čak i da maknem filter klime i tekucine za dpf i dalje je to cifra 1500 kuna i još jedna lolčina. I jos sam fino dobio popust 25% na dijelove i 50% na ruke zbog godišta. Da nije bilo toga brijem da bi me prebili i oteli sat sa ruke

Da li netko ima za preporučiti nekog normalnog mehaničara kod koga mogu napraviti redoviti servis a da se ne zajebavam sa kupovinom materijala. Znači ono dogovorim termin, dođem popijem kavu/blejim u mobitel/bacam pogled u vis, platim i odem, ili je to bajka/SF?
A sad ne znam baš da može bit odmah, al meni je Autoservis Novosel u Jakuševcu bio dost povoljan, ali opet treba doći i ostavio sam auto pa je bio pa čak i idući dan. Kad je trebalo mijenjat kuplung na Merivi je i došlo do sitnog nesporazuma tak da mi je za set kuplunga sa dvomasenim spustio malo i uzeo oko pet somova kaj je tek malo skuplje nego kaj taj LuK set ovak košta za kupit koliko sam vidio na internetu.

Ali niš ne košta nazvat i pitat. Tam ide i ovaj jedan moj susjed s vikendice koji bi valjda ga i popušio samo da dobije neki popust pa pretpostavljam da onda nije nekaj preskup
Exomaniac je offline   Reply With Quote