Citiraj:
Autor hash
Prvo, nemam pojma sto je tekucina za pdf i neuk sam za aute da bi shvatio iz tipfelera o cem se radi.
Ako zelis mijenjati filter ulja, ulje, filter kabine, i filter zraka zaboravi da ces negdje u Zagrebu doc i napravit to za prihvatljive novce. Ispod cca 200 eura.
Ono sto mozes je nac dijelove sam na impexu, narucit odmah za 2 godine unaprijed, i onda zivkat ili vozat u gepeku pa pitat na licu mjesta tko ce ti to napraviti Npr ulje u tembo.hr je 220kn 5l za moj auto. Filteri su sva 3 ispod 150kn. Ak mislis da ce ti meho kojeg ne znas ugradit bilo sto ispod najjeftinijeg naivan si.
Ja sam zadnje platio 1400kn u jednom ovdje opjevanom servisu to troje jer sam bio blesav i nisam pitao unaprijed kolko kosta. Za referencu, prije selidbe mi je covjek to caltao 500kn. Ni u jednom ni u drugom dilu mi nitko nije rekao koji su filteri instalirani, al bar sam ulje vidio koje sipaju i dobio sam ostatak u kanti od 5 litri.
Ocu rec, ak ti nije dobar frend naruci sam dijelove i cigani se. Ili plati kaj traze.
|
U mazdi se ne zove sluzbeno Adblue pa zato nisam tako ni napisao, ali dobro bitno da nisi shvatio da sam mislio na generalku ili zamjenu nosača motora.
Uopce mi nije jasno kako si iz mojeg posta shvatio da trazim da mi to netko napravi ispod cijene. Pogotovo kad sam rekao da bih se naručio, dosao, obavio i platio. Naravno da se iz toga moglo zakljuciti da me ne zanima kupovina dijelova i onda s tim u gepeku ici od jednog do drugog mehe i ciganiti se za razliku od 50 kuna tko ce mi to ugraditi. Treba citati s razumijevanjem. Isto tako da sam htio platiti lovu koju me traze ne bih pisao tu. Ako je tebi za taj posao ok, ajde hvala bogu ima sad tonu takvih ponuda pa fino uzivaj.
@Mladenky Thx bio sam jedanput sa yarisom pa nisam bio nesto zadovljan, mislim da su mi računali ulje za kočnice a nisu ga mijenjali
@Calypso Thx zaboravio sam na to.
Uglavnom sad sam bacio oko na neostar i promjena ulja i uljnog je izmedju 800-1000 kuna a sa filterom klime i filterom za zrak je izmedju 900 i 1200 kuna. Samo sto mi nisu bas poznati ti mehanicari....