View Single Post
Staro 08.04.2023., 07:44   #12061
blackened
Premium
Moj komp

blackened's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Marko :) Pregled postova
Aha! Znači događa se i na skupljim modelima. Do sad sam koristio A13 dok nisam nabavio Poco X5 Pro i doslovno nakon 5 dana nošenja mobitela u džepu, staklo, plastika, a i staklo na kameri se izgrebalo. Od čega, stvarno ne znam jer mobitel sam posebno držim u džepu. Pogledam specke, mob ima Gorilla Glass 5. Mislim si bit će da je do toga jer je low end mobitel, ali sad vidjeh tvoj post izleda kao da su počeli štedjeti na staklu. Imam mobitele doma sa starijim Gorilla Glass staklima i skoro pa nemaju ni jednu ogrebotinu. A13 nema dijelića gdje nema ogrebotinu, neke su čak veće od 1 cm.

Nikad nisam imao običaj stavljat zaštitne folije na ekrane ili kaljena stakla, ali na novi Poco bi mogao. Sva sreća pa je došao s screen protectorom na sebi. Poslužit će dok ne pronađem vremena da mi negdje stave kaljeno.
Meni je koma ekran na S21 FE, znači pun je ogrebotina, sitnih udubina, a fora je što sam probao valjda sa 5-6 različitih zaštitnih stakala i sa svakim je ista priča, nakon 2 dana kreće odljepljivanje tj zrak. Mislio sam da sam mutav i ne znam zalijepiti pa su mi zadnja 2 puta stavljale tete u mobi shopovima stakla i opet isto, kao da nije ravno staklo na samom mobu, nemam pojma, samo znam da sam se potrošio na ta fakin stakla ne znam kolko i ne dam više ni kune...

Tako da sad ništa ni nemam gore, ionak je sav zgreban. Mob ko mob je stvarno ok, baterija je lošija ali izdrži navečer do punjača i to mi jedino bitno.
blackened je offline   Reply With Quote