Prvo, nemam pojma sto je tekucina za pdf i neuk sam za aute da bi shvatio iz tipfelera o cem se radi.
Ako zelis mijenjati filter ulja, ulje, filter kabine, i filter zraka zaboravi da ces negdje u Zagrebu doc i napravit to za prihvatljive novce. Ispod cca 200 eura.
Ono sto mozes je nac dijelove sam na impexu, narucit odmah za 2 godine unaprijed, i onda zivkat ili vozat u gepeku pa pitat na licu mjesta tko ce ti to napraviti Npr ulje u tembo.hr je 220kn 5l za moj auto. Filteri su sva 3 ispod 150kn. Ak mislis da ce ti meho kojeg ne znas ugradit bilo sto ispod najjeftinijeg naivan si.
Ja sam zadnje platio 1400kn u jednom ovdje opjevanom servisu to troje jer sam bio blesav i nisam pitao unaprijed kolko kosta. Za referencu, prije selidbe mi je covjek to caltao 500kn. Ni u jednom ni u drugom dilu mi nitko nije rekao koji su filteri instalirani, al bar sam ulje vidio koje sipaju i dobio sam ostatak u kanti od 5 litri.
Ocu rec, ak ti nije dobar frend naruci sam dijelove i cigani se. Ili plati kaj traze.