Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.04.2023., 20:40   #66719
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
hello pipl. Mazga 3 mi navršava 10 godina. Dosada sam ju servisirao u ovlaštenom i bio sam zadovoljan.No zadnjih par godina cijena samo raste. Ove godine sam dobio ponudu na 2500 kuna (ulje, filteri ulja i klime, tekucina za pdf) lolčina. Čak i da maknem filter klime i tekucine za dpf i dalje je to cifra 1500 kuna i još jedna lolčina. I jos sam fino dobio popust 25% na dijelove i 50% na ruke zbog godišta. Da nije bilo toga brijem da bi me prebili i oteli sat sa ruke

Da li netko ima za preporučiti nekog normalnog mehaničara kod koga mogu napraviti redoviti servis a da se ne zajebavam sa kupovinom materijala. Znači ono dogovorim termin, dođem popijem kavu/blejim u mobitel/bacam pogled u vis, platim i odem, ili je to bajka/SF?

Dok sam imao miatu servisirao sam kod Tureka i bio sam zadovoljan ali oni su mi ono zovi, moli da me prime 2057 godine, dodji, samo ostavi auto negdje na parkingu i onda za par dana ti se javimo kad mozes doci. Znaci to me vise ne zanima jer nemam tonu slobodnog vremena za takve egzibicije.
Master_Hrc je offline   Reply With Quote