View Single Post
Staro 05.04.2023., 19:25   #571
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Mogu sa 100% sigurnošću reći koji dobavljači i proizvođači mi surađuju sa susjedom jer skoro 30 godina mi praktički pred kućom tipkovnice istovaruju i utovaruju u kombije s logotipima velikih brandova i uvoznika IT opreme u HR.

Hoće li staviti novu naljepnicu gore ovisi jedino o tome je li to naručitelju bitno i hoće li to platiti. Ako je firmi kao Logitech bitno, dok firmi kao Genius nije, onda je vjerojatno jednostavno za zaključiti tko više brine o imidžu.

Osobno, nemam ništa protiv da mi dođe otpečaćena tipkovnica. Ako kupujem tipkovnicu u klasi 70€+ koja je namijenjena za stalan i dugotrajan rad, onda želim i staviti ruke na nju, pa makar i preko folije. Podržavam i kad to netko drugi želi jer ipak sam s time u dodiru više sati dnevno i želim da bude kako sam zamislio.

Prvo se kuka kako se ništa ne može probati i kako trgovine ne daju da se dira, a kad daju, onda se kuka kako je došlo otvoreno. Ljude se ne može zadovoljiti.
Jedno je otvorena tipkovnica radi dorade, drugo je korištena (masna, izlizana, s mrvicama polija…)

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote