Citiraj:
Autor De5tr0yer
Kakva huda mašina calypso... Kak to da uzimaš takve prijenosne workstatione pored normalnog piceka? Trebaš snagu on-the-go, nemaš mjesta za stolom? 
|
Na laptopima sam od 2003, za mene desktopi vise ne postoje...
Inace, prvi laptop koji sam si ikada kupio je bila Toshiba Satellite Pro M40x-168 sa Pentium M 1.6GHz, platio tadasnjih 6000kn bez PDVa... Bas sam nedavno nabavio dvije slicne Toshibice u nekom neradnom stanju pa sam dijelove iz moje prve Toshibe donirao u druge dvije, tako da imam dvije ispravne Toshibe sada...
Prvi dodir sa Thinkpadom je bilo 2008 kada sam ga dobio u firmi kao sluzbeni laptop... Bio je to T61 i od tada krece moje druzenje sa Thinkpadima... Iako, da se razumijem, vise sam naginjao Toshibama zbog malo cudne tipkovnice koja mi je vise odgovarala...

Cak i dan danas remapiram tipke da mi budu kao na Toshibi (recimo Del tipka)...
A nakon toga onda sam imao svasta... T520, W530, X220, X230, T460, P51 i sada P15v Gen3 AMD...
A jaka masina mi treba jer... Realno, ne treba mi, mogao bih sve ovo sto radim i na T430 raditi... Jednostavno - mogu si priustiti, svidja mi se da je sve brzo, spojio sam si dva monitora jer mi trebaju za posao i gustam... Ova masina je fakat superbrza, tiha, nis se ne grije (u normalnom radu ide na nekih 55-60C)...