Tema: Automobili
View Single Post
Staro 03.04.2023., 11:51   #66667
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Samo da kažem svima, najebem se majke samom sebi kada odlučim doći u ZG i voziti jedan dan gore.

Stojim jučer u koloni (3 trake), ja u desnoj, i dolazi BMW karavan neki novi u vrijednosti mog stana sa desne strane i ulazi poprečno, ja mu trubim jer će me lupiti, lik ne jebe živu silu, zakočim i na dobrih 20 cm mi uđe ispred i ide preko 2 trake, svi koče...krenem ja nakon njega, a sa desne strane uletava kombi pun nepalaca i ubacuje se unutra, ja uspio skrenuti u lijevo i zakopati se da ne flisnem auto ispred, a on meni sa desne prošao isto na 20cm, žena gleda i ne vjeruje.

Idemo nazad prema PU, naravno zastoj na autocesti kod Delnica, pa idemo starom cestom, na kraju krenuli iz ZG u 18:30, došli doma u 23:00.

Prosječna brzina po AC je bilo 140-170 km/h pa vidite koliki je zastoj bio, a kod Rijeke pljusak.

Svaki put kada dođem u ZG i imam za obavljati lijevo desno stvari, sjetim se blagodati da u Istri ako morma ići sa jednog kraja na drugi obavim to u 40 minuta, a ovdje mi za 5 km nekada treba toliko u rush hour. Pitam se kada ćemo referendum da se odvojimo
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Da vlada krkanluka na Zg cestama, vlada. I najjače mi je kad ljudi komentiraju kak se voze vozači bmw-a, audija itd, uglavnom, kao samo skupe marke su krkani. Dakle nema marke auta da se ljudi ne voze kao idioti. Dustera kad vidim, kočim. Žmigavce daje svaki peti auto. Kao vozači japanaca su fini... mda. Petlja sa slavonske prema novom zg. Lijeva traka nije za promet. Pol 4 popodne, svi idu s posla i u desnoj traci su, no rav 4 i corolla misle da je gmizanje u koloni za seljake pa što ne bi zaobiišli sve uskom lijevom trakom koja nije za promet. I onda kad im se jedan iz desne trake ubaci na pol trake da nemreju proć pošto ga živcira njihov krkanluk, onda trubljenje i pičkaranje, skoro i fizički obračun. Taksista kad vidim da da žmigavac, prekrižim se. Daihatsu (kaj tog još ima na cesti?) koji od Dugava do Kauflanda u Dubravi nije dao nijedan žmigavac... C4 koji se prestrojava bez žmigavca (ajd, to izgleda postaje normalno) al to radi naglim trzajima da ljudi koče ko blesavi... Prolazim križanje nova branimirova i držićeva, i frajer ispred mene stane ispod nadvožnjaka, ispred njega 30 m praznog prostora. Ja na trubu, ništa. Meni tramvaj već dolazi, na pruzi sam, otvaram vrata, on krene. Stanemo na semaforu ispred busnog kolodvora, izlazim iz auta, dolazim do njega, klinac neki, prvo se cereka a onda se usro nakon mojih par lijepih riječi i zašutio i sam gleda ispred sebe. Mislim wtf?
Da, teška seljačija vlada u zg prometu.

Haha, dobro je onda nije to samo do mene. Svaki sam dan na cesti ali zadnjih par dana sam se križao lijevom i desnom.

Vidio sam fakat svega, i dalje nema goreg od jebenih indijaca ali ovo u ZG je postalo fakat katastrofa. I nema veze s brandom auta.

Baš drito, Duster kad vidim userem se pogotovo ako je glovo il tak neki.

Ali evo pred koji dan, vozim se Držićevom u smjeru Sjevera, skroz desna traka jer trebam na Slavonsku. Pilot u Fikusu ST doletava s mosta s valjda 120, koči uleti ispred mene, ok. Onda skuži da mu smetaju i ta tri auta ispred pa manevar u skroz lijevu traku, jer je u srednjoj bio neki auto, i onda jedva smotao preko dvije trake na rampu za slavonsku i skoro pokupi lika na zebri tamo.
To što nije dao žmigavac je nebitno sad

Dakle WTF.

Svaki dan dokaz da bog voli budale.

Jer da sam ja slučajno tak nekaj napravio prvo bi lupio bar dva auta prilikom prestrojavanja, zatim bi zakvačio tipa na zebri i za kraj zapeo za valjda jedinih 25cm rubnog kamena tamo i okrenuo auto na krov
I onda bi svi portali pisali, idiot u bemveju skoro ubio pješaka i okrenuo se na krov.

Jučer, kiša pada, vozim Jadranskom pored Arene, ispred mene novi xceed, lik vozi 65km/h 3/4 auta i njegovoj traci, 1/4 auta u mojoj. Blicnem duga (bikoz bemve drajver) da se makne, niš. Potrubim lagano i vidim kak lik u autu počne mahat rukama al i dalje jaši moju traku

Rotor u zapruđu ne želim komentirat, ekipa vozi napamet. Slažem se da je sjeban jer pola rotora ima trokut pola nema ali jebemu mater pa prati znakove. Ali jok

I za kraj, Petak, idem od kvatrića prema jugu. Ispred mene novi crveni twingo, upaljen desni žmigavac.
Prođe lik križanje s Martićevom ravno, žmigavac i dalje upaljen, prođe lik i Zvonimirovu, i dalje gori žmigavac, stane na križanje s Branimirovom u traku za ravno a žmigavac i dalje upaljen.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB