Tema: Putovanja
View Single Post
Staro 03.04.2023., 09:44   #949
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
A nista, sljedece godine lagano robinzonski turizam i underrated istocna obala. Nista suncobrani i lezaljke Zapadna obala dosta trpi od rebrasa, to stoji.

50% vremena idemo na more negdje u medulinskom akvatoriju od Medulina, pa svi oni otoci okolo (brodom ili kajakom) i sve prema Kamenjaku i njihovim istocnim uvalama (Stupice, Drazice i sve redom juznije). Na zapadu Kamenjaka se nisam kupao barem 10 godina i jasno mi je zasto je popularniji - sunce, pogled, ljepse plaze, ma sve - osim vece guzve.
40% odlazaka na more mi je prosle godine bila, pazi vamo, Ambrela. Da, sugava Ambrela I preporodio sam se! Ujutro od 6-7 do 8-10h su samo lokalci/penzici, mir i tisina, parking prazan, zena bila trudna pa je svaki bozji dan htjela na more
Onih 10ak % vremena smo isli robinzonski na potezu Liznjan-Sisan. Divlje plaze+stijene, hladni izvori u moru (lipo hladi po jajcima), milina.

Iskreno, rebrase smo vidjeli samo na Lungomaru gdje smo isli nekoliko puta usput. Na Ambreli nijednog (ne kuzim na koju foru). U medulinskom akvatoriju takodjer nista. U Liznjanu ih nisam vidio u ovih 10ak godina sto se tamo kupam.

Vjerojatno ih nema ni na potezu sjevernije prema npr Rapcu (Girandela, jedina uredjena plaza koju pamtim na istocnoj obali).