03.04.2023., 05:25
|
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Autor zvonac
U dogledno vrijeme idem u šoping po neke tenisice, baš gledam tenisice koje se prezentiraju kao udobne, upitam mi je taj materijal koji je od tkanine i koji se masovno gura, pa to je tanko ko papir i isključivo za suho vrijeme, o kvaliteti me sve i strah pričat a dosta koštaju.. Jel ima neke tenisice kojima je prioritet isključivo udobnost a da je kombinacija kože+tkanina?
Ove razvikane gdje prezentiraju samo ime me ne zanimaju a udobnost je 0% bodova, nažalost, danas je poplava toga, još dok vidim da je unutarnji đon ravan ko daska, pada mi odmah roleta na oči, to je praktički ko hodanje po asfaltu ili betonu..
Pošto imam malo spušteno stopalo gledam da su tenisice za pronacijska stopala..
Kod nas više nema za kupit joya tenisice, sad gledam alternativno rješenje u vidu nekih tenisica koje su super udobne a da mogu parirat ovim (dva para) joyama koje još imam u ormariću i nosim ih, al neće ni oni dugo trajat, tak da trebam razmišljat za dalje 
|
Pogledaj moj gornji post, ima modela s goretexom. Imam spušteno stopalo i uzeli smo ih ciljano za puno hodanja. Cura prezadovoljna, ja još više. Em joj ne moram masirati stopala, em mene ne bole nakon sto smo u zadnjih tjedan dana radili po 12+ km dnevno. Da su lijepe nisu, ali više me nije briga.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 03.04.2023. u 05:31.
|
|
|