Citiraj:
Autor Renesis
puno ljudi ne zna da je jeftinije ljetovati vani nego u HR (pod uvjetom da nemas "viksu" na moru...)  Barem u Meksiku se da za dzabe i spavati i jesti, a bome i piti 
|
Već godinama ne idem na Jadran između lipnja i rujna, jednostavno to nije odmor i smatram to bačenim novcem.
Van sezone odem barem dva puta godišnje u neki hotel na vikend, eventualno 4-5 dana, ostalo ljetujemo vani.
Prošao cijeli Jadran, osim par otoka daleko na jugu, smatram da naš turizam ne nudi ništa osim lošeg sladoleda i krcatih plaža, bezobraznih cijena i turista, nikakve usluge, čast izuzecima...
Kako idem stariji, Istra me sve više privlači, unutrašnjost pogotovo, dobra klopa i usluga, dobri hoteli u Umagu i Poreču.
Nisam jedan od onih koji je u 6:30 na plaži, nauljen i čita knjigu do 11, i tako cijelo popodne ponovo, ja sam za skočiti s 3-4m u more, otplivati, vratiti se na plažu, popiti pivu ili kavu i razgledavati i istraživati. Ronjenje, skakanje, jet-ski, bicikliranje itd., može, ali ovo "fajzbuk naslikavanje" na plaži, nikako.
Kad sam shvatio da je užasno jednostavno organizirati putovanje po svijetu, shvatio sam da za iste novce mogu nešto i vidjeti, rekao sam, nikad više.
I eto, 3. godinu za redom, na drugim kontinentima ljeti, Uskrs i zima na našem moru, tek sam sad počeo uživati u GO.