Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.04.2023., 00:56   #66657
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Da vlada krkanluka na Zg cestama, vlada. I najjače mi je kad ljudi komentiraju kak se voze vozači bmw-a, audija itd, uglavnom, kao samo skupe marke su krkani. Dakle nema marke auta da se ljudi ne voze kao idioti. Dustera kad vidim, kočim. Žmigavce daje svaki peti auto. Kao vozači japanaca su fini... mda. Petlja sa slavonske prema novom zg. Lijeva traka nije za promet. Pol 4 popodne, svi idu s posla i u desnoj traci su, no rav 4 i corolla misle da je gmizanje u koloni za seljake pa što ne bi zaobiišli sve uskom lijevom trakom koja nije za promet. I onda kad im se jedan iz desne trake ubaci na pol trake da nemreju proć pošto ga živcira njihov krkanluk, onda trubljenje i pičkaranje, skoro i fizički obračun. Taksista kad vidim da da žmigavac, prekrižim se. Daihatsu (kaj tog još ima na cesti?) koji od Dugava do Kauflanda u Dubravi nije dao nijedan žmigavac... C4 koji se prestrojava bez žmigavca (ajd, to izgleda postaje normalno) al to radi naglim trzajima da ljudi koče ko blesavi... Prolazim križanje nova branimirova i držićeva, i frajer ispred mene stane ispod nadvožnjaka, ispred njega 30 m praznog prostora. Ja na trubu, ništa. Meni tramvaj već dolazi, na pruzi sam, otvaram vrata, on krene. Stanemo na semaforu ispred busnog kolodvora, izlazim iz auta, dolazim do njega, klinac neki, prvo se cereka a onda se usro nakon mojih par lijepih riječi i zašutio i sam gleda ispred sebe. Mislim wtf?
Da, teška seljačija vlada u zg prometu.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740