Samo da kažem svima, najebem se majke samom sebi kada odlučim doći u ZG i voziti jedan dan gore.
Stojim jučer u koloni (3 trake), ja u desnoj, i dolazi BMW karavan neki novi u vrijednosti mog stana sa desne strane i ulazi poprečno, ja mu trubim jer će me lupiti, lik ne jebe živu silu, zakočim i na dobrih 20 cm mi uđe ispred i ide preko 2 trake, svi koče...krenem ja nakon njega, a sa desne strane uletava kombi pun nepalaca i ubacuje se unutra, ja uspio skrenuti u lijevo i zakopati se da ne flisnem auto ispred, a on meni sa desne prošao isto na 20cm, žena gleda i ne vjeruje.
Idemo nazad prema PU, naravno zastoj na autocesti kod Delnica, pa idemo starom cestom, na kraju krenuli iz ZG u 18:30, došli doma u 23:00.
Prosječna brzina po AC je bilo 140-170 km/h pa vidite koliki je zastoj bio, a kod Rijeke pljusak.
Svaki put kada dođem u ZG i imam za obavljati lijevo desno stvari, sjetim se blagodati da u Istri ako morma ići sa jednog kraja na drugi obavim to u 40 minuta, a ovdje mi za 5 km nekada treba toliko u rush hour. Pitam se kada ćemo referendum da se odvojimo