Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 30.03.2023., 10:25   #4085
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Imam Dual split sistem, Toshiba inverter (bez grijanja) iz 2007 godine, 3,5 kw u dnevnoj i 2,5 kw u spavaćoj.

Ova u dnevnoj počela zajebavat, odnosno počela se random ledit po isparivacu, samo počne pucketat, tj počne se ledit, ugasim ju i upalim i onda obicno bude ok. I tako par puta kroz sezonu, s tim da je počelo ove godine, prije nije nikad. I tu u dnevnoj svake sezone treba palit/gasit jedno 30X da počne prvi put hladit i nakon toga hladi normalno, svaki put kad se upali.
U spavacoj radi savrseno, svakog ljeta upali iz prve i nikad se ne ledi.

Ideja je kupiti obican Split sistem i staviti ga u dnevnu, a ovaj Dual split ostaviti u spavacoj posto tamo radi dobro.

Gledam sad ulazne model svetog trojstva (Mitcu, Toshiba i Daikin) Mitcu je 5k kn(made in Turkey) , dok su Daikin (made in Turkey) oko 6 i Toshiba (Made in Thailand) oko 5,5k kn, pricamo o ulaznim 3,5kw modelima.

Sve 3 klime su koliko sam skuzio "wifi ready" odnosno treba jos kupit wifi modul (320 Daikin-800 kn Mitcu)

Sve ove cijene gledam na klimacentar.hr, tako da mozda u nekim drugim ducanima variraju.

Iskustva, misljenja i prijedlozi dobrodosli

srale7 je offline   Reply With Quote