View Single Post
Staro 28.03.2023., 09:27   #5573
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ja se baš nebi složio sa tobom da su oba tabora vrhunska.

iOS je dobar ko i uvik kome je dobar, Android postaje sve gori i gori, maksimalno limitiranje korisnika, ogranicavanje opcija i slično zato ide u totalno krivom smijeru. Svaka nova velika verzija donosi usability problem za mene. A9 je bio najbolje sto se mene tiče od onda idu limiti, koji očito ne smetaju nikome osim advanced userima, a ko njih sljivi

Prije si mogao birati oćeš u kojoj ćeš aplikaciji otvorit link/file, sada toga više nema, otvori ti se u defaultnoj koju je odredio sustav za tebe i to ne možeš isključit.
Ako mobitel "otključaš/rootaš" možeš zaboravit pola svrhe mobitela u ovo doba(net banking, streaming u HD+ rezoluciji, gpay...)

Realno, nažalost, u dobu smo gdje bi bilo idealno imati iPhone ko phone, i rootani android za raznorazne aplikacije.

Ko nije advanced user njemu je iPhone više nego dovoljan. Ja koji imam 150 aplikacija, od toga 3 tipkovnice na androidu(Keyboard Designer, Hacker, SwiftKey) neke custom appove kojih nema na iOSu sam osuđen na android sa kojim sam sve nezadovoljniji, a nemam volje nositi dva moba sa sobom. Ali Android ko Andorid ide na kvasinu i samo je pitanje što će sljedeće limitirati i mene prisiliti na iOS
OuttaControl je offline   Reply With Quote