Tema: Košarka
View Single Post
Staro 27.03.2023., 12:15   #6189
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Datum registracije: Oct 2016
Od kojeg mi smeća od ekipe izgubimo , nevjerojatno. Isto ko i neki dan od Houstona. Džaba kad razvališ GSW, Dallas, Buckse, a gubiš od ove sitne boranije.

Po meni, treba još danas smijeniti Šunku i vratiti Vogela. Šunka je pokazao da baš ne zna, rotira bezveze, često tako više pokvari ritam svojoj ekipi. Ne znam zašto Lonnie Walkera više ne koristi.

Isključenje Vučevića je posve zasluženo, prvo ono nije bila čista blokada jer je zakačio GOAT-a po glavi, a onda ko pravi Balkanac nastavio provocirati i vrijeđati suca. Trebao bi možda dobiti još i koju utakmicu kazne.

Je je lagano natezanje za Lakerse, bilo jebaš nedavno kad su GOAT Celticsi tj Tatum slomili na ziceru pa nije svirano , ili protiv Dallasa na šutu za pobjedu isto natezanje.

Ali trebaju malo da natežu svakako, jer bolje gledati Lakerse i GOATa u doigravanju nego neke bezveznjake

Warriorsi opet primili solidnu šamarčinu kući od Timberwolwesa u jeku borbe za playin. Najslabiji prvak ikada, baš mediokriteti kojima se skoro nevjerojatno poklapaju najviše ozljede najboljih protivničkih igrača kao glavni faktor uspjeha.
Ante M je offline   Reply With Quote