View Single Post
Staro 26.03.2023., 03:17   #132
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
ne citam MSM dnovinarske portale vec više godina, npr imbex ili 24trolla nisam otvorio već bar 6-7 godina..
nedavno deinstalirao facebook, fantasticna usteda vremena i dobro je i za mentalno zdravlje i odmor (insta i slicno nisam nikad ni poceo koristiti)
google trazilicu i dalje koristim, ali malo googlam da to smatram bitnim
gmail nazalost jos koristim, iako sam sluzbeni gmail prebacio na ZOHO
nije puno, ali boli i kad tad cu ih maknuti
windowse cu koristit dok god igra koju igram ne bude dobila linux verziju :/ , a i nakon toga bi ga imao u dual bootu jer linux jbg
youtube me isto boli, ali nazalost rumble je još daleko od ozbiljne platforme da se i na to switcham.. budem kad tad

sve ih treba promjeniti pogotovo ako vam nesto nije nuzno za posao.. nije da ce se nesto desiti preko noci, ali itekako oni prate sto se desava i nece ne reagirati ako nas bude dosta..

uglavnom te totalitariste (sljam ljudski od manipulatora, cenzora, protiv sloboda itd) u bilo kojem tehnološkom obliku sve više izgonim iz moje kuće, sinu sam primjerom pokazao kako se facebook deinstalira i da ga ni ja ne želim imati i da nije problem što je on mali nego i kad odrasteš ako znaš da nešto nevalja treba imati karakter i maknuti se od te toxic droge..

my2cents

MojSkuter
---------------------------------PEACE
Eladio je offline   Reply With Quote