Citiraj:
Autor xlr
Pratim tvoje dojmove i slobodno se javi za koji tjedan/mjesec s novim dojmovima. Mnogo lep! 👍 Koliko ti iskreno fale/trebaju straznji parking senzori pored kamere?
|
Meni ti fali straga bijelo svijetlo od rikverca na obje strane. Po mraku pogotovo, usto što su i svijetla na ceedu usmjerena prema iza, a ne bočno. To je na Meganu bilo top. Inače Megane je imao guzicu i znao sam se ili parkirati tako da udarim ili na 1m od svega. Kamera mi pomaže jedino kad pazim da ne udarim sredinom branika. Za bokove retrovizori jedino. Više mi fale prednji nego zadnji. Bolje od Megana koji nije imao ništa, ali dal' bi u nekim extremima htio imati - da. No i kad na službenim vozim sa senzorima, opet je to 90% da gledam retrovizore.
Citiraj:
Autor sinisa1989
Nek dugo služi 
Ne znam jel do perspektive, ali meni iz ovog kuta točno izgleda kao da su ga naknadno ubacili i da "strši" (kao i na nekim modelima mercedesa i audija) 
|
Ne znam, iz pozicije vozača je ok. Clio je imao to grozno sa onim svojim monitorom usred auta.
Citiraj:
Autor Kruno M
Čestitke.
Vozim Hyundai tak da bi moglo biti isto, ak ne slično. HILL hvata odlično i na minimalnim uzbdicama/nizbrdicama. Caka je ako stisneš lagano kočnicu neće uhvatiti, ako ju stisneš jače drži sama par sekundi.
|
Ma stiskao sam ko sivonja, par sekundi. U 90% slučajeva tu po gradu ne drži. Za sad je samo na jednom mjestu držao. Čitao na forumu.hr da kao 4 posto nagib. Za sada je to rulet. Čak je jedan dečko vozio Ceed hatcha i kaže na jednom mjestu gdje sam bio i ja, da je njemu držalo, meni ništa.