View Single Post
Staro 23.03.2023., 06:21   #3652
Brown Acid
..dno
Moj komp

Brown Acid's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Pozdrav ekipa, trebao bih savjet..pokušao sam napraviti TrueNAS konfu, no postavljanje iste mi zadaje probleme, tako da imam u planu kupiti (polovni) NAS i za njega uzeti nove diskove.
Ono šta me interesira je to da li koji od Synology NAS uređaja nudi mogućnosti koje meni trebaju.. točnije jesu li dovoljno dobri "stariji" NAS uređaji za funkcije koje trebam.
Pohranio bih na njega glazbenu kolekciju koja je poveća, te htio bih da joj mogu pristupiti od bilo gdje, dakle izvan kućne mreže, preko interneta, editirati ju kao na fizičkom disku u svom računalu, te također da ima mogućnost backupa slika s mobilnih uređaja ukućana.. dakle max 3 korisnika. To su dve jednostavne funkcije koje mi trebaju, a vidjam često NAS uređaje starijeg godišta po tržnici za ne tako velike novce.. no nemam gdje isprobati išta od Synologyja da vidim je li to šta meni treba.
Plex i sl. aplikacije mi nisu potrebne.
Naravno bilo kakav prijedlog je dobrodošao.
Hvala!

Zadnje izmijenjeno od: Brown Acid. 23.03.2023. u 06:33.
Brown Acid je offline   Reply With Quote