View Single Post
Staro 21.03.2023., 15:11   #563
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor JuiceBox Pregled postova
Trey24k je toksicno kiddo smece, koje je umislilo da je netko,uspjelo sjebati anticheat discord, uz to nazalost popraceno od strane BSG koje je vjerojatno zbog 100 ostalih stvari baniralo neduzne igrace samo zato jer je ovaj pristavi momak kaktiga streamer. Ne branim cheatere, nije da ih nema,ima ih josi i vise, ali ovaj decko kao i onaj nas eroktic nebi trebali u nijednom kontekstu biti pozitivci, zato ovaj potonji vise i ne igra tarkov i hvala mu na tom .

Sto se tarkova tice, eno pest izbacio video gdje je rekao da on ne moze vise preporuciti igru i da se ljudi strpe do wipea ako mogu jer su cheater ono, flooded. Sreca u nesreci da je kineski ABS pao i sve im je oduzeto ali vjerujem da to nije zbog cheateva nego gospoda nisu placala porez pa sad kolektivno imaju ubrzani tecaj sviranja klavira u jednoj od kineskih prdekana, sto im je svakako trebalo.

Sto se cheatera tice, situacija je katastrofalna, iako su malo oprezniji zbog g0at-a , ps te ne diraju ako ih ne engageas ili ako nemas 5mil u lootu. Mislim da je ovo odlucujuca godina sto se tarkova tice, zivi bili pa vidjeli iako mi ne vuce na dobro, iskreno.
Ne znam što bi rekao na ovo, ali ako su zbog njega i njegovog cummunity-a banali jedno 10k cheatera (kao što su pisali po twitteru), nešto se dešava. Naravno, nije ta brojka nikako povezana s Trey-evim discordom, ali nešto se desilo očito.

Ne znam tko je Trey i što predstavlja (znam ovako, ali nisam nikada gledao njegove streamove), ali to što su napravili je za mene dobra stvar, ako ništa drugo, nešto je pokrenuo po tom pitanju.

Ali to je samo moje mišljenje.

Igra ko igra umire, ako ne poprave nešto (a ne znam što više mogu dati van), igra će prestati postojati.

Cheateri, kao što kolega kaže, nisu jedini problem.

Meni je problem, da nakon Tarkova ništa mi više ne valja od MP-a (eventualno WoW).

Živi bili pa vidjeli, kao što si rekao...

Najbolja najgora igra, netko je to prije rekao. Potpisujem od riječi do riječi.
Mommistake je offline   Reply With Quote