View Single Post
Staro 21.03.2023., 14:42   #11953
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
@srale

Aplikacije sa AppGallery nisu iste kao sa Playstore. Različita verzija, neke playstore blokira zločudne. Ne znam kakve imaš 103 aplikacija i to si mogao riješiti logine preko Bitwarden (sve passworde pohraniš)

Bitno je da preneseš slike, sms i popis poziva.

Imam P30P koji ima google servise. KOd mene je bas obrnuto, bmk za slike/sms/popis poziva. Trebam appove i sve njihove podatke (data i login)

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Meni Huawei nije dao da restoram backup na ISTOM mobu, ali kreiran na starijoj verziji EMUI-a. Onak, P20 na EMUI 9, napravim backup na PC, upgrejdam na EMUI 12, pola toga ne moze restorati na isti taj mob. Sve dodjavola!

Tako da me ne cudi taj seks izmedju Vaveija i Samsunga

Vec smo komentirali, očito me nesto plodi i to onako, momački

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Lako je prebacivati sa Samija na Samija. On ima Huaweija.

U ovoj mojoj priči je čini mi se sve moguce

Citiraj:
Autor Zero Cool ZG Pregled postova
Nije konstruktivan savjet, ali koliko si pokušavao već si mogao sve ručno odraditi. Instalirati što treba, ulogirati se, prebaciti slike... Imao bi najčišću moguću situaciju.

Kao sto si i sam rekao, nije bas konstruktivan savjet. Imam dosta aplikacija, sve bi ih morao ručno instalirat, logirat se u njih, podesavat i sa starog mobitela skidat data base za svaku pojedinu aplikaciju.

Citiraj:
Autor M4rk0 Pregled postova
Ja sam bas jucer sve prebacivao sa S10e na S23 bez ikakvih problema...

Upalio sam S23, osnovni njegov setup prosao, ulogirao se u google play i pokrenuo Smart Switch, stavio mob jedan do drugog i odabrao sve cca 40gb apps, slike, video, poruke...

Jedino kaj mi nije prebacio od aplikacija su one divlje instalirane sto je i za ocekivati

EDIT: Samo da napomenem da mi nije povukao login podatke za aplikacije, to sam morao rucno...

Kazem, frend je napravio sve flawless sa One plus 37 iz 2016 na S22+ i ostao u cudu kako je proslo sve super.

Zadnji put samo to sebi radio prije 2,5 godina sa s10 na P30P, preko googla, znači prebacio mi je sve postavke, wallpapere, aplikacije, postavke, podatke aplikacija isto sam ostao u čudu kad me na novom mobitelu dočkao moj wallpaper.

Sad sam probao reintalirat Smart Switch na P30p, negdje sam procitao da je to jedino sto se moze napravit ako ovo ne funkcionira. Naravno, rezultat je identičan, od 103 aplikacije samo 17 ih je restorao ali u sve se moram ručno ulogirat i za one koje trebam povuc bazu moram kopati po starom mobu, kopirati podatke i staviti na novi telefon

Ako je problem do Huaweija, onda mi je svejedno koji god da novi mob nabavim ceka me par dana yebanja sa restoreom. Ako je do novog samusnga, uvijek mogu uzet drugog

Ako cu to morat sve ručno raditi, jel postoji neka opcija da da napravim neki univerzalni backup (posto uskoro mislim istestirat par telefona) i da ga onda mogu koristiti na buducim telefonima?

srale7 je offline   Reply With Quote