View Single Post
Staro 20.03.2023., 12:16   #501
ramzes003
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2020
Citiraj:
Autor franzD Pregled postova
Realno sva ta kineska smeća bez L1 certifikacije ćeš teško koristiti za išta drugo osim za CoreElec, a čovjek je tražio stabilan H265 player s USB-a.
Malo neovisno što je kolega tražio. Ta ''kineska smeća'' su nekom smeće nekom zlato. Ne može se očekivati od boxa za 30 - 40 eura koji radi s Android operativnim sustavom koji uopće nije optimiziran niti za te boxove niti za TV da radi softwerski savršeno kao playstation koji dođe 600 eura. Ta smeća uz ograničenja itekako dobro služe već skoro 7, 8 godina još od Osijek builda kad je 1 gb rama bio vrhunac na onim A95X (ak se dobro sjećam) boxovima i kada je bila bolja solucija zbog boljeg rada koristiti OpenElec nego Android. Kasnije s pojavom boljih i jačih boxova npr. Minix, ti boxovi su služili i s Android sustavom. Za kodi, i forkove lodi, nodi, buildove, zadar, green...., iptv liste, aplikacije Terrarium, Titanium, CyberFlixTV, RedBoxTV..., moja curka se igrala jednostavne igrice dok su joj na plejki bile komplicirane i teške igre. Tek s pojavom AndroidTV OS i legalnih servisa Netflix, HBO GO, pa legalne iptv usluge MAX TV togo, EON TV... pojavljuju se ti ti certificirani boxovi a i sam OS AndroidTV je optimizirani za gledanje na TV pa zato i boxovi daleko bolje rade i sad ih je puno bolje kupiti nego običan Android OS box.
ramzes003 je offline   Reply With Quote